Facebook en Instagram op een effectieve manier inzetten

Om meer leads en traffic te generen

Facebook
11 miljoen NL accounts

Instagram
710.000 dagelijkse NL gebruikers

Linkedin
229% effectiever leads genereren

WhatsApp
90% NL gebruiken WhatsApp

Workshops Facebook

Wil je weten hoe je social media als Facebook en Instagram op een goede en effectieve manier in kunt zetten om meer leads en traffic te generen? PowerBrains geeft workshops op verschillende niveaus, waarbij je leert hoe je social media effectief kunt inzetten voor je bedrijf. Onder het genot van koffie/ thee en een koekje leggen wij je in een ochtenddeel alles uit. Social media zorgt niet alleen voor engagement en merkbekendheid, maar het draagt ook bij aan de online vindbaarheid van het merk. Ook kun je social media inzetten om meer sales te genereren, met bijvoorbeeld de Facebook webshop. Wij bieden trainingen aan op verschillende niveaus, zodat je in kunt stappen op basis van jouw ervaring. Zo kun je zelf nog meer uit je social media halen.

 

Wat ga je leren tijdens een workshop Facebook

Tijdens de beginnerstrainingen leggen wij voornamelijk de basisbeginselen uit van Facebook. Hierbij kun je denken aan de Facebook bedrijfsmanager en hoe je leuke content kunt creëren.

Maar ook gevorderden kunnen meer leren over bijvoorbeeld Facebook Pixel en Facebook Ads.

Ook bieden wij 1 op 1 trainingen aan, waarbij we specifieker vragen kunnen beantwoorden voor jouw bedrijf. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

 

Wij helpen je graag tijdens een workshop om nog meer te halen uit jouw social media!

De dag waarop je het zaadje plant, is niet de dag waarop je oogst.

Tussen inspanning en resultaat zit tijd.