Wij laten onze klanten graag zelf vertellen wat zij van ons vinden.

Lees hieronder een aantal succesverhalen.

Facebook
11 miljoen NL accounts

Instagram
710.000 dagelijkse NL gebruikers

Linkedin
229% effectiever leads genereren

WhatsApp
90% NL gebruiken WhatsApp

Deze ondernemers gingen je voor:

 • Richardd

  Een paar Facebook berichtjes plaatsen, dat is allemaal niet zo spannend dachten wij. Een half jaar lang hebben we dat best intensief gedaan, zonder echte resultaten. Vervolgens hebben we Bryan opgebeld, die al eerder contact met ons had opgenomen. Hij had onze social media al een tijd in de gaten gehouden en heeft ons een aanbieding gedaan, dat leek ons wel een goed idee.

  Sindsdien zijn onze Facebook en Instagram kanalen heel goed gegaan. Bryan plaatst een aantal berichten per week en zet promotiecampagnes voor ons op. Wanneer Bryan een bericht plaatst merken we daar heel snel effect van. Als we nieuwe artikelen hebben sturen we dat naar hem toe en dan staat het meestal de zelfde dag nog op social media. Het unieke aan Bryan is dat hij heel goed is in de techniek achter de Facebook campagnes. 

  Voor onze winkel is het inhuren van PowerBrains één van de beste investeringen geweest. Bryan is simpelweg heel goed in wat hij doet, dus ik zou PowerBrains zeker adviseren voor andere bedrijven!

 • succesverhalen-powerbrains-ronald-kooij

  Nelly`s Cafe Obdam - Ronald Kooij

  Al langer ken ik Bryan van Powerbrains maar nooit was er de behoefte om een online campagne in te zetten via een professional. Met het inzetten van de coronacrisis en de plotselinge omslag binnen ons horecabedrijf van bierverkoop naar thuisbezorging van maaltijden kwam de behoefte aan goed advies. Na een vrijblijvend advies en een door Bryan opgezette testcampagne zijn we helemaal om! De thuisbezorging kent iedereen door de goede campagne van Powerbrains! Wij zijn dan ook zeer enthousiast en hebben Powerbrains nu ook ingeschakeld om ons bekend te maken via social media mbt. de heropening van ons café, maar nu met de toevoeging Bistro!

  Prettige samenwerking, eerlijk advies. Maar vooral zijn enthousiasme maken van ons een tevreden klant.

 • succesverhalen-powerbrains-kelly

  “Bryan is sinds begin 2019 een van onze vaste samenwerkingspartners. Wij bevelen hem aan bij onze klanten zodra Social Media campagnes in de marketingmix worden gegooid.

  Bryan denkt mee met alle aspecten van de marketing.mix zodat we er samen voor kunnen zorgen dat alle communicatie op dezelfde lijn zit. Wanneer een campagne op Facebook leidt naar een pagina op de website dan moeten die elkaar natuurlijk wel ook in de customer journey opvolgen.

  Bryan werkt doelgericht en is helder in zijn communicatie. Hij heeft de feiten altijd scherp op een rij en heeft onwijs veel kennis van de diepere lagen van Facebook adverteren en het bereiken van exact de juiste doelgroep.” 

 • succesverhalen-powerbrains-martine

  Ongeveer 2 jaar geleden heb ik een dure opleiding gedaan voor het leren adverteren op Facebook. Het leek me handig en uiteindelijk goedkoper om dit zelf allemaal te kunnen. Toen ik er dagelijks mee bezig was begreep ik de techniek die daarbij komt kijken nog wel. Maar toen ik mijn certificaat had behaald en er wat tijd verstreek, verwaterde mijn kennis snel. Toen er ook nog regelmatig veranderingen bij fb plaatsvonden zag ik al snel door de bomen het bos niet meer. Daardoor besloot ik om mijn fb-adds uit te besteden bij een social media buro in Heiloo. Alleen na een half jaar had dit nog niks opgeleverd en ik kreeg ook geen uitleg erbij. Ik was daarom blij dat ik Bryan tegen kwam. Hij ging zorgvuldig alles in kaart brengen, bedacht een plan en de resultaten werden stap voor stap zichtbaar. Zowel voor meer zichtbaarheid en naamsbekendheid, als aanmeldingen voor mijn workshops en retreats. Dus ik ben  superblij met deze samenwerking. Het geeft me veel rust dat ik er zelf niet meer mee bezig hoef te zijn. Want ondanks mijn social mediacursus is het toch erg technisch en aan vele veranderingen onder hevig. Nu kan ik me bezig houden met mijn eigen werk, erg fijn. 

 • succesverhalen-powerbrains-riepke

  Autobedrijf Dirk Barten - Riepke Hollander

  Ruim 5 jaar geleden hebben we meerdere mensen aangewezen om de social media te onderhouden maar altijd was dit een taak erbij en schoot het er bij in. We wilden graag structuur in het plaatsen van content en ook een groei in fans en volgers. We werken intussen bijna 5 jaar met Bryan/PowerBrains samen en zijn zeer tevreden. We hebben nu wekelijks leuke berichten op onze social media en hiermee een stroom van verkeer naar de website. Daarnaast draaien er maandelijks 3 verschillende gesponsorde campagnes met acties, aanbiedingen en de nieuwste Hyundai modellen. Wij zijn de grootste Hyundai dealer van Nederland met 7 vestigingen en kunnen niet meer zonder social media voor de naamsbekendheid en communicatie met onze fans. Zelf hoeven wij eigenlijk niets te doen, Bryan weet van de hoed en de rand en dit vinden we erg prettig. 

 • succesverhalen-powerbrains-violet

  Door mijn Facebook en Instagramcampagne heb ik naast bestellingen ook inzicht gekregen in mijn doelgroep. Erg leerzaam en nuttig proces. Bedankt voor de samenwerking.

  Violet Tuijn - De Boer

Gratis social power Scan Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden voor jouw social media marketing?

Laat ons de huidige stand van zaken van jouw social media analyseren. Wat gaat er goed en wat kan er beter? En wat is er nog meer uit te halen?

Gratis social media hulp

De dag waarop je het zaadje plant, is niet de dag waarop je oogst.

Tussen inspanning en resultaat zit tijd.