Social media training Hoorn

Facebook
11 miljoen NL accounts

Instagram
710.000 dagelijkse NL gebruikers

Linkedin
229% effectiever leads genereren

WhatsApp
90% NL gebruiken WhatsApp

Zo haal je resultaat op Facebook en Instagram!
Social media training Hoorn

‘Het zou goed zijn al we ook ‘iets’ gaan doen op social media, maar wat dan?’
‘Waar haal ik de tijd vandaan om content te verzorgen, te plaatsen en monitoren?

‘Hoe stippel ik een werkende contant management strategie uit?’

Meer leads en meer traffic op social media

Trends volgen, kijken wat je vrienden gepost hebben, inspiratie opdoen of ontsnappen uit je bezigheden door op je social media account te kijken…Aanwezig zijn op social media als Facebook en Instagram is een vast onderdeel geworden in het leven van heel veel mensen. Op een effectieve manier gebruik maken van socials om je bedrijf, product of dienst steviger in de markt te zetten, wanneer je een doelgroep wilt bereiken, dat is een ander verhaal. Ondernemers die op zoek zijn naar een social media training in de omgeving van Hoorn, leren we in een dagdeel tips & trics waarmee je het beste haalt uit social media campagnes. 

Doelgericht…Ready, steady, go…

Onze social media training Hoorn is geschikt voor maximaal 4 personen. 1 op 1 is ook mogelijk. Door de groepen klein te houden, of je zelfs individueel te helpen, creëren we ruimte om doelgericht en praktijkgericht aan de slag te kunnen. Wat je tijdens de training leert, daar kun je, op jouw doelen afgestemd, gelijk mee aan de slag!

‘Kwaliteit voor kwantiteit’

Het klinkt als een dooddoener. Net als het bekende: ‘Vertrouwen moet je verdienen’. Binnen contante management zijn deze twee golden oldies echter nog lang niet over de uiterste houdbaarheidsdatum. Zorgen voor content alleen is niet voldoende. Contant management is gebouwd op een langetermijnvisie met ‘waar, wanneer en wat’ als frame.

Social media strategie

Gaan we voor je aan de slag om een sterk contant management plan te schrijven, dan gaan we uit van vier basisvragen:

Workshop social media

Workshop Facebook /Instagram voor beginners

Workshop Facebook/Instagram voor gevorderden

Deze social media training is bedoeld om ondernemers of communicatie- en marketingmedewerkers te leren hoe je resultaatgericht social media kunt inzetten. Na de training heb je kennis om zelf social media campagnes te plannen en te optimaliseren.

Wat ga je leren?

✔ (basis)vaardigheden Facebook bedrijfsmanager

✔ Inzicht in hoe social media platformen weren en belangrijk…

✔ Hoe social media voor jou kan werken. 

✔ Welke doelgroepen vind je op Facebook en Instagram

✔ Welke content zet je in op Facebook en Instagram 

✔ Social media strategie uitzetten

✔ Alles over adverteren via social media

Waar volg je jouw social media training Hoorn?

Al onze trainingen geven we in eigen huis, op onze locatie in Obdam, onder de rook van Hoorn. De training duur 4 uur, en is te reserveren als ochtendtraining of middagtraining.

Slim! Social media training van PowerBrains

Bij PowerBrains houden we ons elke dag bezig met social media marketing. Wij kennen de trends en weten wat inmiddels achterhaald is. We weten wat top is aan de verschillend social media platforms, en kennen de valkuilen. We weten hoe je een social media campagne kunt voeren, en wat je beter kunt laten. Deze kennis willen we graag inzetten om ondernemers te helpen hun commerciële doelen te halen. 

Wil je leren hoe je jouw doelgroep kunt bereiken en aanspreken met behulp van social media? Wat de do’s & don’ts zijn voor het creëren van meer leads en traffic? Een PowerBrains social media opleidingen is laagdrempelig, ontdaan van overbodige informatie en toegespitst op jouw branche en bedrijfsdoelen. Meer weten? Bel of boek direct en neem contact met ons op!

Telefoon +31 (0)6 1174 8567
Email: info@powerbrains.nl

Meten is Weten

Strategie vormt de basis voor al je werkzaamheden op social media. Dat begint met de vragen: Wat is je doelstelling? Wie is je doelgroep? En waar vind je deze? Wat is je boodschap? Meetbare doelstellingen kunnen we monitoren en waar nodig de gekozen strategie bijsturen.

Kortom: in vier stappen stellen wij samen jouw strategie scherp.

Doelstelling

Meer info >

Doelstelling

Samen bedenken wij concrete en meetbare doelstellingen. Alleen dan kunnen we die doelen bereiken!

Doelgroep

Meer info >

Doelgroep

We bepalen wie jij precies wilt bereiken en stellen daar de campagne op in. We kunnen zo specifiek richten op alleen die mensen die jij wilt bereiken.

Boodschap

Meer info >

Boodschap

Jij geeft ons aan wat jouw eigen tone-of-voice is en welke woorden jij graag gebruikt in je communicatie. Wij plaatsen campagnes altijd vanuit jouw optiek.

Monitoren en bijsturen

Meer info >

Monitoren en bijsturen

Meetbare doelstellingen zorgen voor extra houvast en zijn een goed instrument om resultaat te monitoren en waar nodig de  gekozen strategie bij te sturen.

De dag waarop je het zaadje plant, is niet de dag waarop je oogst.

Tussen inspanning en resultaat zit tijd.