Social media marketing bureau Hoorn

Facebook
11 miljoen NL accounts

Instagram
710.000 dagelijkse NL gebruikers

Linkedin
229% effectiever leads genereren

WhatsApp
90% NL gebruiken WhatsApp

‘Hoe bereik ik mijn doelgroep op social media?’

‘Welk social media platform is het beste?’

‘Hoe haal ik meer succes uit mijn social media marketing?’

Social media marketing bureau Hoorn voor online zichtbaarheid

Terwijl je druk bezig bent met het runnen van je firma, brengen bestaande en potentiële klanten ettelijke uren per dag door op sociale mediakanalen zoals Facebook, Instagram, Twitter en LinkedIn. Zowel privé als zakelijk. Al deze platformen bieden mogelijkheden om je merk te vergroten. Om nieuwe klanten aan te trekken en de banden met bestaande klanten te versterken. PowerBrains is een social media marketingbureau voor Hoorn en omgeving dat op een toegankelijke, logische, maar vooral succesvolle wijze bijdraagt aan jouw online succes.

Wat kunnen wij doen?

PowerBrains ontwikkelt individuele strategisch social media strategieën voor bedrijf in en rondom Hoorn. Door middel van een grondige analyse richten we ons precies op de doelgroep die past bij de bedrijfsfilosofie, de doelstellingen en het product of de dienst. Samen sturen we jouw social media campagne precies in de gewenste richting!

Social media strategie

Van het definiëren van jouw bedrijfsvisie tot het uitzetten van een complete social media campagne: stap voor stap ontwikkelen we de juiste strategie voor jouw succesvolle aanwezigheid op social media kanalen.

Social media strategie

Monitoring en begeleiding

Hebben we de strategie gedefinieerd en uitgezet en gestart, dan kunnen we de vooraf gedefinieerde strategieën voor je monitoren. Aan de hand van rapportages informeren we over de ontwikkeling en activiteiten en geven we antwoorden op vragen als: Volgen we gelijke koers? Moeten we bijsturen? Welke campagnes gaan we inzetten? Regelmatige monitoring geeft zorgt ervoor dat tijdig kan worden bijgestuurd en kan worden aangehaakt op nieuwe trends en ontwikkelingen.

Advies en workshops

Kennis is er om te delen. Wil je zelf meer weten over social media marketing en hoe je Facebook en Instagram voor je kunt laten werken? Wij verzorgen ook workshops op verschillende niveaus voor ondernemers en/of hun medewerkers. Zo leer je zelf hoe je social media effectief kunt inzetten voor je bedrijf. Neem daarom contact met ons op!

Meten is Weten

Strategie vormt de basis voor al je werkzaamheden op social media. Dat begint met de vragen: Wat is je doelstelling? Wie is je doelgroep? En waar vind je deze? Wat is je boodschap? Meetbare doelstellingen kunnen we monitoren en waar nodig de gekozen strategie bijsturen.

Kortom: in vier stappen stellen wij samen jouw strategie scherp.

Doelstelling

Meer info >

Doelstelling

Samen bedenken wij concrete en meetbare doelstellingen. Alleen dan kunnen we die doelen bereiken!

Doelgroep

Meer info >

Doelgroep

We bepalen wie jij precies wilt bereiken en stellen daar de campagne op in. We kunnen zo specifiek richten op alleen die mensen die jij wilt bereiken.

Boodschap

Meer info >

Boodschap

Jij geeft ons aan wat jouw eigen tone-of-voice is en welke woorden jij graag gebruikt in je communicatie. Wij plaatsen campagnes altijd vanuit jouw optiek.

Monitoren en bijsturen

Meer info >

Monitoren en bijsturen

Meetbare doelstellingen zorgen voor extra houvast en zijn een goed instrument om resultaat te monitoren en waar nodig de  gekozen strategie bij te sturen.

De dag waarop je het zaadje plant, is niet de dag waarop je oogst.

Tussen inspanning en resultaat zit tijd.