Social media marketingbureau Heerhugowaard

Facebook
11 miljoen NL accounts

Instagram
710.000 dagelijkse NL gebruikers

Linkedin
229% effectiever leads genereren

WhatsApp
90% NL gebruiken WhatsApp

‘Ik heb een regionale doelgroep, hoe pak ik mijn social media marketing aan?’

‘Facebook marketing, Instagram marketing… HELP!’

‘Ben ik veel geld kwijt aan social media advertising?’

‘Welke social media kanalen zijn zinvol voor mijn bedrijf? 

‘Ik bedien een nichemarkt, welk social marketingbureau Heerhugowaard kan helpen?’

Zakelijke aanwezigheid op social media die werkt!

Social media biedt ondernemers een wereld aan mogelijkheden. Social media platforms zijn een uitgelezen mogelijkheid om de doelgroep beter te leren kennen, trendontwikkelingen te volgen en de omzet te verhogen via doelgroep specifieke advertenties. Meest bekend zijn Facebook, Instagram en LinkedIn, maar ook YouTube (inmiddels na Google de grootste zoekmachine) biedt specifieke mogelijkheden. Welke social media kanalen zijn zinvol voor jouw bedrijf? Welke inhoud wil je communiceren? PowerBrains is een social media marketingbureau oor Heerhugowaard en omgeving dat ondernemers bij het ontwerpen, implementeren, monitoren en onderhouden van zakelijke aanwezigheid op sociale media.

Adverteren op social media

Adverteren op social media heeft als voordeel dat het eenvoudig te monitoren is. Campagnes kunnen goed op de doelen en strategieën, maar ook op trends worden afgestemd. Ook bij betaalde aanwezigheid, dus adverteren op social media, blijft optimalisatie onderdeel uitmaken van de strategie. Betaalde campagnes maken het aan de hand van rapportage eenvoudiger om dit te doen.
Social media advertising is een optie die onderdeel uitmaakt van de totale marketingmix. Een groot bereik, de meetbaarheid van het resultaat, linkbuilding, bijsturen en optimaliseren zijn grote voordelen van betaalde social media campagnes.

Meer omzet? Think social! Ook als lokale ondernemer

Meer dan 35% van alle zoekopdrachten op Google zijn lokale zoekresultaten. Lokaal gerichte online zoekopdrachten worden vaak anders ingegeven, maar nemen ook een andere positie in binnen zoekmachines. Mensen die online gericht lokaal zoeken doen dat via andere zoekopdrachten, vaker op mobiele apparaten, en vaker via apps. Om lokale concurrentie de baas te blijven is het daarom verstandig om verder te kijken dan alleen je lokale vindbaarheid op Google. Als social media marketingbureau voor Heerhugowaard, dat zich niet alleen richt op een landelijke doelgroep, maar ook op lokale aanwezigheid, kunnen we je hier alles over vertellen. Lokale ondernemer? We helpen je graag aan een indrukwekkend bereik.

Social media strategie

Dit kan PowerBrains voor je doen:

Social media strategie

Naar aanleiding van een grondige analyse (bedrijfsvisie, filosofie, doelen en doelgroep) zetten we een social media strategie uit voor een succesvolle aanwezigheid op geschikte social media kanalen.

Monitoring en begeleiding

Periodieke monitoring zorgt ervoor dat tijdig kan worden bijgestuurd op resultaat, doelen en trends.

Advies en workshops

Kennisdeling is de sleutel tot succes! Voor ondernemers en hun medewerkers die zelf aan de slag willen, of meer inzicht willen, geven we social media workshops op verschillende niveaus.

Klaar om te starten?

PowerBrains ontwikkelt individuele strategisch social media strategieën voor bedrijf in en rondom Heerhugowaard. Door middel van een grondige analyse richten we ons precies op de doelgroep die past bij de bedrijfsfilosofie, de doelstellingen en het product of de dienst. Samen sturen we jouw social media campagne precies in de gewenste richting!

Neem daarom contact met ons op!

Meten is Weten

Strategie vormt de basis voor al je werkzaamheden op social media. Dat begint met de vragen: Wat is je doelstelling? Wie is je doelgroep? En waar vind je deze? Wat is je boodschap? Meetbare doelstellingen kunnen we monitoren en waar nodig de gekozen strategie bijsturen.

Kortom: in vier stappen stellen wij samen jouw strategie scherp.

Doelstelling

Meer info >

Doelstelling

Samen bedenken wij concrete en meetbare doelstellingen. Alleen dan kunnen we die doelen bereiken!

Doelgroep

Meer info >

Doelgroep

We bepalen wie jij precies wilt bereiken en stellen daar de campagne op in. We kunnen zo specifiek richten op alleen die mensen die jij wilt bereiken.

Boodschap

Meer info >

Boodschap

Jij geeft ons aan wat jouw eigen tone-of-voice is en welke woorden jij graag gebruikt in je communicatie. Wij plaatsen campagnes altijd vanuit jouw optiek.

Monitoren en bijsturen

Meer info >

Monitoren en bijsturen

Meetbare doelstellingen zorgen voor extra houvast en zijn een goed instrument om resultaat te monitoren en waar nodig de  gekozen strategie bij te sturen.

De dag waarop je het zaadje plant, is niet de dag waarop je oogst.

Tussen inspanning en resultaat zit tijd.