Social media marketing bureau Alkmaar

Facebook
11 miljoen NL accounts

Instagram
710.000 dagelijkse NL gebruikers

Linkedin
229% effectiever leads genereren

WhatsApp
90% NL gebruiken WhatsApp

Social media marketing bureau Alkmaar nodig?

‘Online nieuwe klanten aanspreken?’

‘Meer omzet via Facebook en Instagram realiseren?’

‘We zijn online actief, maar behalen niet het gewenste resultaat.’

‘Welk social media marketing bureau in Alkmaar kan ons helpen?’

 

Zie je sociale media als nóg een extra inspanning leveren? Weet je niet waar te starten of hoe door te starten? Bij PowerBrains, social media marketing bureau bij Alkmaar, gaan we doortastend te werk als het gaat om het vergroten van jouw merknaam.

Starten met social media marketing?

Sociale media is een onmisbaar onderdeel gaan uitmaken van hoe we de wereld beleven. Mensen hebben aanwezigheid op sociale netwerken onderdeel van hun leven gemaakt. Het is een plaats om verhalen, foto’s en video’s te delen en om in contact te zijn met elkaar. Niet alleen met vrienden en bekenden, maar ook merken. 

Social media marketing is geen trend, maar een niet meer weg te deken ‘wereld’. Een wereld die bedrijven mogelijkheden biedt voor hun marketingmix.

Als social media marketingbureau voor Alkmaar en omgeving zetten we ons om een bijdrage te leveren aan de commerciële doelen van onze klanten. We zijn op hoogte van de laatste trends en weten welke sociale netwerken geschikt zijn voor welke doelgroepen. Wilt u profiteren van de mogelijkheden die social media marketing biedt? Neem dan contact met ons op voor een eerste brainstorm!

Doorstart?

Ben je al enige tijd zakelijk actief op social media, maar bereik je niet het gewenste resultaat? We kijken graag met je mee waar het beter kan. We scherpen je social media marketing strategie aan en vinden de perfecte strategie om jouw doelgroep succesvol aan te spreken. Nieuwe mogelijkheden ontdekken, of je nu start of doorstart, start met een grondige analyse. We kijken naar waar je nu staat en voeren een doelgroep-analyse uit. Wie is jouw doelgroep? Wat maakt ze anders? Welke behoeften, vragen of wensen hebben ze? En niet onbelangrijk: op elke kanalen zijn te vinden?

Facebook en Instagram campagnes

Nieuwe social media kanalen komen en gaan, maar Facebook en Instagram hebben hun (nog lang niet uitgeputte) mogelijkheden bewezen. Wat je doelen ook zijn: meer leads genereren, meer leren of je doelgroep, contact onderhouden, zichtbaar zijn, of je nieuwste collecties laten zijn. Wij helpen je met het opzetten, monitoren en onderhouden van Facebook en Instagram campagnes. 

Succesvol zijn op social media? Maak een afspraak voor een eerste brainstorm met PowerBrains, social media marketingbureau voor Alkmaar en omstreken. Kom met ons in contact!

Social media strategie

Meten is Weten

Strategie vormt de basis voor al je werkzaamheden op social media. Dat begint met de vragen: Wat is je doelstelling? Wie is je doelgroep? En waar vind je deze? Wat is je boodschap? Meetbare doelstellingen kunnen we monitoren en waar nodig de gekozen strategie bijsturen.

Kortom: in vier stappen stellen wij samen jouw strategie scherp.

Doelstelling

Meer info >

Doelstelling

Samen bedenken wij concrete en meetbare doelstellingen. Alleen dan kunnen we die doelen bereiken!

Doelgroep

Meer info >

Doelgroep

We bepalen wie jij precies wilt bereiken en stellen daar de campagne op in. We kunnen zo specifiek richten op alleen die mensen die jij wilt bereiken.

Boodschap

Meer info >

Boodschap

Jij geeft ons aan wat jouw eigen tone-of-voice is en welke woorden jij graag gebruikt in je communicatie. Wij plaatsen campagnes altijd vanuit jouw optiek.

Monitoren en bijsturen

Meer info >

Monitoren en bijsturen

Meetbare doelstellingen zorgen voor extra houvast en zijn een goed instrument om resultaat te monitoren en waar nodig de  gekozen strategie bij te sturen.

De dag waarop je het zaadje plant, is niet de dag waarop je oogst.

Tussen inspanning en resultaat zit tijd.