Met social media marketing jouw doelgroep op het juiste moment bereiken.

Dat is wat wij doen. Elke dag.

Facebook
11 miljoen NL accounts

Instagram
710.000 dagelijkse NL gebruikers

Linkedin
229% effectiever leads genereren

WhatsApp
90% NL gebruiken WhatsApp

 • Social Media Marketing specialist PowerBrains

  Meer interactie met jouw doelgroep via social media!

  Wij volgen de trends binnen online marketing en kennen de ins en outs. Hierdoor zijn wij in staat om marketingstrategieën te ontwikkelen, die, afgestemd op de doelen, zorgen voor een renderende online marketing.

  Jij bent natuurlijk 7 dagen in de week bezig bent met jouw bedrijf. Als jouw partner in social media marketing bewegen we daar flexibel in mee. Met onze expertise op het gebied van social mediamarketing, gekoppeld aan kennis over jouw doelgroep, zorgen we er op doortastende wijze voor dat we een maximaal rendement halen uit jouw social media.

Meten is Weten

Strategie vormt de basis voor al je werkzaamheden op social media. Dat begint met de vragen: Wat is je doelstelling? Wie is je doelgroep? En waar vind je deze? Wat is je boodschap? Meetbare doelstellingen kunnen we monitoren en waar nodig de gekozen strategie bijsturen.

Kortom: in vier stappen stellen wij samen jouw strategie scherp.

Doelstelling

Meer info >

Doelstelling

Samen bedenken wij concrete en meetbare doelstellingen. Alleen dan kunnen we die doelen bereiken!

Doelgroep

Meer info >

Doelgroep

We bepalen wie jij precies wilt bereiken en stellen daar de campagne op in. We kunnen zo specifiek richten op alleen die mensen die jij wilt bereiken.

Boodschap

Meer info >

Boodschap

Jij geeft ons aan wat jouw eigen tone-of-voice is en welke woorden jij graag gebruikt in je communicatie. Wij plaatsen campagnes altijd vanuit jouw optiek.

Monitoren en bijsturen

Meer info >

Monitoren en bijsturen

Meetbare doelstellingen zorgen voor extra houvast en zijn een goed instrument om resultaat te monitoren en waar nodig de  gekozen strategie bij te sturen.

Deze ondernemer ging je voor:

 • succesverhalen-powerbrains-kelly

  Sterk in MEDIA - Kelly Eekhof

  Bryan is sinds begin 2019 een van onze vaste samenwerkingspartners. Wij bevelen hem aan bij onze klanten zodra Social Media campagnes in de marketingmix worden gegooid.

  Bryan denkt mee met alle aspecten van de marketing.mix zodat we er samen voor kunnen zorgen dat alle communicatie op dezelfde lijn zit. Wanneer een campagne op Facebook leidt naar een pagina op de website dan moeten die elkaar natuurlijk wel ook in de customer journey opvolgen.

  Bryan werkt doelgericht en is helder in zijn communicatie. Hij heeft de feiten altijd scherp op een rij en heeft onwijs veel kennis van de diepere lagen van Facebook adverteren en het bereiken van exact de juiste doelgroep.

Gratis social power Scan Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden voor jouw social media marketing?

Laat ons de huidige stand van zaken van jouw social media analyseren. Wat gaat er goed en wat kan er beter? En wat is er nog meer uit te halen?

Gratis social media hulp

De dag waarop je het zaadje plant, is niet de dag waarop je oogst.

Tussen inspanning en resultaat zit tijd.