Bereik niet, wie jij niet wilt bereiken

Met de krachtige doelgroepentools op Social Media kun je super gericht adverteren

Facebook
11 miljoen NL accounts

Instagram
710.000 dagelijkse NL gebruikers

Linkedin
229% effectiever leads genereren

WhatsApp
90% NL gebruiken WhatsApp

 • Social media marketing Specialist PowerBrains

  Social media campagnes en adverteren

  Adverteren is een zeer sterk middel om jouw boodschap, product, dienst of evenement eenvoudig onder de aandacht brengen bij de juiste doelgroep. Het is bij Facebook zelfs mogelijk om een webshop op te zetten en met deze producten te adverteren. Kortom, met adverteren kun je allerlei kanten op.
   
  Daarnaast is adverteren op social media relatief goedkoop ten opzichte van andere communicatiekanalen. De voordelen zijn echter pas van toepassing, nadat een campagne goed is ingesteld. Er zijn een aantal andere redenen waarom je online marketing strategie niet het gewenste resultaat behaalt:
   
  ✔ De campagne is niet optimaal ingesteld op de doelgroep
  ✔ Er wordt geadverteerd op een platform waar de doelgroep weinig actief is
  ✔ Er is een verkeerde doelstelling geselecteerd
  ✔ De advertentie slaat de plank mis
  ✔ Er is onvoldoende gedacht vanuit interesse van de doelgroep
   
  Op basis van onze doortastendheid en kennis zoeken wij uit wat voor strategie het meest geschikt is voor jouw doelen. Zo kijken wij welke kanalen ingezet kunnen worden voor het beste resultaat. Vervolgens stellen wij de doelgroep vast, die bereikt moet worden. Daarna stellen wij de juiste boodschap samen en begint de advertentiecampagne!

Meten is Weten

Strategie vormt de basis voor al je werkzaamheden op social media. Dat begint met de vragen: Wat is je doelstelling? Wie is je doelgroep? En waar vind je deze? Wat is je boodschap? Meetbare doelstellingen kunnen we monitoren en waar nodig de gekozen strategie bijsturen.

Kortom: in vier stappen stellen wij samen jouw strategie scherp.

Doelstelling

Meer info >

Doelstelling

Samen bedenken wij concrete en meetbare doelstellingen. Alleen dan kunnen we die doelen bereiken!

Doelgroep

Meer info >

Doelgroep

We bepalen wie jij precies wilt bereiken en stellen daar de campagne op in. We kunnen zo specifiek richten op alleen die mensen die jij wilt bereiken.

Boodschap

Meer info >

Boodschap

Jij geeft ons aan wat jouw eigen tone-of-voice is en welke woorden jij graag gebruikt in je communicatie. Wij plaatsen campagnes altijd vanuit jouw optiek.

Monitoren en bijsturen

Meer info >

Monitoren en bijsturen

Meetbare doelstellingen zorgen voor extra houvast en zijn een goed instrument om resultaat te monitoren en waar nodig de  gekozen strategie bij te sturen.

Gratis social power Scan Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden voor jouw social media marketing?

Laat ons de huidige stand van zaken van jouw social media analyseren. Wat gaat er goed en wat kan er beter? En wat is er nog meer uit te halen?

Gratis social media hulp

Deze ondernemer ging je voor:

 • succesverhalen-powerbrains-placeholder-man

  Nelly`s Cafe Obdam - Ronald Kooij

  Al langer ken ik Bryan van Powerbrains maar nooit was er de behoefte om een online campagne in te zetten via een professional.

  Met het inzetten van de coronacrisis en de plotselinge omslag binnen ons horecabedrijf van bierverkoop naar thuisbezorging van maaltijden kwam de behoefte aan goed advies. Na een vrijblijvend advies en een door Bryan opgezette testcampagne zijn we helemaal om! De thuisbezorging kent iedereen door de goede campagne van Powerbrains! Wij zijn dan ook zeer enthousiast en hebben Powerbrains nu ook ingeschakeld om ons bekend te maken via social media mbt. de heropening van ons café, maar nu met de toevoeging Bistro!

  Prettige samenwerking, eerlijk advies. Maar vooral zijn enthousiasme maken van ons een tevreden klant.

De dag waarop je het zaadje plant, is niet de dag waarop je oogst.

Tussen inspanning en resultaat zit tijd.