Bovenstaande prijzen zijn exclusief btw.

Optioneel
Aanmaak of optimalisatie zakelijk social media kanaal €140,-. Mogelijk zijn: Facebook, Twitter, Linkedin, YouTube, Google+, Pinterest, Instagram.

Dit zijn standaard pakketten, wilt u juist een pakket op maat? Geen probleem, wij passen ons graag aan op de wensen van de klant. Neemt u aub contact op zodat wij vrijblijvend een aanbod op maat kunnen maken.

Facebook adverteren

Adverteren op Facebook voor een Facebookpagina

Het is ook mogelijk om te zorgen voor meer vind-ik-leuks (ook bekend als Facebook Fans) en andere acties voor een Facebookpagina. Door meer volgers op je Facebook pagina, wordt de bekendheid vergroot en kunnen mensen die interesse hebben in de producten/diensten van uw bedrijf op de hoogte blijven via Facebook.

Facebook is een zeer geschikt platform om interactie met je (potentiële) doelgroep op te hebben. Met de inzet van advertenties kun je de interactie op je Facebook pagina stimuleren (denk hierbij aan meer reacties op- of vertoningen van je bericht). Wanneer mensen reageren op berichten, deze liken of delen, vermeldt Facebook dit op de timeline van deze mensen. De Facebook vrienden van deze persoon krijgen hiervan een melding in hun nieuwsoverzicht.

PowerBrains kan u helpen bij het vergroten van het aantal Facebook fans via Facebook Advertising. We bespreken vooraf uw doelgroep en doen een voorstel dat past bij uw Facebookpagina. Als alles bekend is maken wij een campagne aan op Facebook.

Adverteren op Twitter

Adverteren op Twitter

Ook op Twitter kunnen wij advertenties op maat ontwikkelen, voor elk budget is er een mogelijkheid. Indien u hierin bent geïnteresseerd brengen we uw wensen in kaart en sturen u een op maat gemaakt voorstel. Wat we kunnen doen:

Tweetinteracties
(bijv. retweets, favorieten, antwoorden)
Meer mensen bereiken en aanzetten tot gesprekken

Websiteclicks en -conversies
Mensen naar uw site leiden (voor aankopen, registraties, enzovoort)

App-installaties of -interacties
Zorg dat mensen uw mobiele app installeren of er interacties mee aangaan

Volgers
Laat uw community op Twitter groeien

Leads op Twitter
E-mailadressen verzamelen van mensen die geïnteresseerd zijn in uw aanbieding