Marketing social media

Facebook
11 miljoen NL accounts

Instagram
710.000 dagelijkse NL gebruikers

Linkedin
229% effectiever leads genereren

WhatsApp
90% NL gebruiken WhatsApp

Social media marketing?

‘ Hoe zet ik social media marketing het best in?’

‘Hoe ontwikkel ik een goed social media strategie?’

‘Welk platform past bij mijn merk?’

‘Zelf doen, of een bedrijf inschakelen voor mijn social media marketing’ 

 

Wanneer je als bedrijf wilt starten met social media marketing, of de huidige strategie levert onvoldoende op, dan sta je voor een uitdaging. Gelukkig hoef je het wiel niet zelf uit te vinden. PowerBrains helpt ondernemers om het onderste uit de social-media-kan te halen. Dit doen we met: 

 

✔ Social media marketing strategie & advies

✔ Contentcreatie & contentmanagement

✔ Advies en beheer social media campagnes & ads

✔ Webcare

✔ Social media marketing trainingen en workshops

Kansen benutten

Je wilt je bedrijf laten groeien. Net als veel bedrijven wil je met sterkere aanwezigheid op sociale media je kansen vergroten. Maar waar begin je?

Social media marketing is een niet te missen kans om in contact te komen met de doelgroep. Andersom geldt het ook. Consumenten geven comments, reviews en stellen vragen via social media platforms. Het is belangrijk om je social media marketing niet te zien als een eenbaansweg waarbij jij de richting bepaalt. Luisteren is net zo belangrijk als praten. Een goede social media strategie is niet gebaseerd op het overspoelen van je doelgroep, maar op het bieden van meerwaarde. Wat verwachten volgers van jouw merk? Op welke vragen, behoeften of problemen heeft jouw merk het antwoord?

Ondersteuning & full service

Aan de slag? We helpen je om al je opties inzichtelijk te krijgen zodat ook jij je merk kunt laten groeien met behulp van social media. Wil je jouw social media marketing het liefst helemaal uit handen geven? Een goede keus. Social media marketing is een vak. Een dynamisch vak, waar we bij PowerBrains bovenop zitten. Wij helpen bedrijven binnen elke branche om online te groeien en een goed imago op te bouwen. Samen met jou werken wij aan jouw naamsbekendheid, merkimago en een online zichtbaarheid met meerwaarde. 

 

Ben je klaar voor jouw eerste PowerBrains brainstormsessie met jouw online succes als thema? Kom in contact met ons Social Media Marketingbureau gevestigd in Obdam!

Telefoon +31 (0)6 1174 8567
Email: info@powerbrains.nl

Social media strategie

Meten is Weten

Strategie vormt de basis voor al je werkzaamheden op social media. Dat begint met de vragen: Wat is je doelstelling? Wie is je doelgroep? En waar vind je deze? Wat is je boodschap? Meetbare doelstellingen kunnen we monitoren en waar nodig de gekozen strategie bijsturen.

Kortom: in vier stappen stellen wij samen jouw strategie scherp.

Doelstelling

Meer info >

Doelstelling

Samen bedenken wij concrete en meetbare doelstellingen. Alleen dan kunnen we die doelen bereiken!

Doelgroep

Meer info >

Doelgroep

We bepalen wie jij precies wilt bereiken en stellen daar de campagne op in. We kunnen zo specifiek richten op alleen die mensen die jij wilt bereiken.

Boodschap

Meer info >

Boodschap

Jij geeft ons aan wat jouw eigen tone-of-voice is en welke woorden jij graag gebruikt in je communicatie. Wij plaatsen campagnes altijd vanuit jouw optiek.

Monitoren en bijsturen

Meer info >

Monitoren en bijsturen

Meetbare doelstellingen zorgen voor extra houvast en zijn een goed instrument om resultaat te monitoren en waar nodig de  gekozen strategie bij te sturen.

De dag waarop je het zaadje plant, is niet de dag waarop je oogst.

Tussen inspanning en resultaat zit tijd.