Met social media jouw doelgroep op het juiste moment bereiken.

Dat is wat wij doen. Elke dag.

Facebook
11 miljoen NL accounts

Instagram
710.000 dagelijkse NL gebruikers

Linkedin
229% effectiever leads genereren

WhatsApp
90% NL gebruiken WhatsApp

 • Social media marketing Specialist PowerBrains

  Meer interactie met jouw doelgroep via social media!

  Instagram is een zeer groot platform waar beeld centraal staat. Hierdoor is het erg belangrijk om gebruik te maken van goede afbeeldingen. Ook al ligt het gebruikersaantal lager dan op Facebook, het is een ontzettend interessant platform. Dit komt mede, doordat het betrokkenheidspercentage aanzienlijk hoger ligt dan op Facebook. Daarnaast is het uit onderzoek gebleken dat als volgers content hebben gezien die zij interessant vinden, zij sneller overgaan tot aankoop ten opzichte van andere social media.

   

  Instagram is niet hetzelfde als Facebook

  Bij Instagram volstaat het niet om enkel een bericht te plaatsen met een leuke tekst. Resultaat blijft hierdoor uit. Dit kan verschillende redenen hebben zoals:

  ·         Geen effectief gebruik van hashtags

  ·         De content is niet onderscheidend

  ·         De doelgroep voor adverteren is niet goed ingesteld

  Wij creëren consistente content en gebruiken professionele afbeeldingen. Wij zorgen er ook voor dat je passende content krijgt, die bijdraagt aan een eenduidige boodschap. Daarnaast hebben wij ruime ervaring met adverteren via Instagram. Met adverteren in combinatie met een eenduidige boodschap, zorgen wij ervoor dat je een goede strategie hebt om te groeien op Instagram en verkeer naar te website te genereren!

   

  Eindeloze mogelijkheden met Instagram

  Door goede en relevante hashtags te gebruiken worden jouw posts beter vindbaar op Instagram. Natuurlijk zijn er nog veel meer mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan het inzetten van Instagram Stories, live filmen en niet te vergeten: adverteren. Doordat Instagram een visueel platform is, is het extra belangrijk om consistentie te creëren in de content die je post. Zodra Instagram gebruikers op jouw Instagram kijken, kunnen zij ook al jouw posts bij elkaar zien in de feed. Hierdoor valt het gelijk op als de afbeeldingen niet consistent zijn. Wij bespreken graag samen met jou hoe we de beste content kunnen creëren voor jouw doelgroep.

Meten is Weten

Strategie vormt de basis voor al je werkzaamheden op social media. Dat begint met de vragen: Wat is je doelstelling? Wie is je doelgroep? En waar vind je deze? Wat is je boodschap? Meetbare doelstellingen kunnen we monitoren en waar nodig de gekozen strategie bijsturen.

Kortom: in vier stappen stellen wij samen jouw strategie scherp.

Doelstelling

Meer info >

Doelstelling

Samen bedenken wij concrete en meetbare doelstellingen. Alleen dan kunnen we die doelen bereiken!

Doelgroep

Meer info >

Doelgroep

We bepalen wie jij precies wilt bereiken en stellen daar de campagne op in. We kunnen zo specifiek richten op alleen die mensen die jij wilt bereiken.

Boodschap

Meer info >

Boodschap

Jij geeft ons aan wat jouw eigen tone-of-voice is en welke woorden jij graag gebruikt in je communicatie. Wij plaatsen campagnes altijd vanuit jouw optiek.

Monitoren en bijsturen

Meer info >

Monitoren en bijsturen

Meetbare doelstellingen zorgen voor extra houvast en zijn een goed instrument om resultaat te monitoren en waar nodig de  gekozen strategie bij te sturen.

Gratis social power Scan Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden voor jouw social media marketing?

Laat ons de huidige stand van zaken van jouw social media analyseren. Wat gaat er goed en wat kan er beter? En wat is er nog meer uit te halen?

Gratis social media hulp

Deze ondernemer ging je voor:

 • succesverhalen-powerbrains-martine

  Martine Dol - Hollands Welvaren

  Ongeveer 2 jaar geleden heb ik een dure opleiding gedaan voor het leren adverteren op Facebook. Het leek me handig en uiteindelijk goedkoper om dit zelf allemaal te kunnen. Toen ik er dagelijks mee bezig was begreep ik de techniek die daarbij komt kijken nog wel. Maar toen ik mijn certificaat had behaald en er wat tijd verstreek, verwaterde mijn kennis snel..

  Toen er ook nog regelmatig veranderingen bij fb plaatsvonden zag ik al snel door de bomen het bos niet meer. Daardoor besloot ik om mijn fb-adds uit te besteden bij een social media buro in Heiloo. Alleen na een half jaar had dit nog niks opgeleverd en ik kreeg ook geen uitleg erbij. Ik was daarom blij dat ik Bryan tegen kwam. Hij ging zorgvuldig alles in kaart brengen, bedacht een plan en de resultaten werden stap voor stap zichtbaar. Zowel voor meer zichtbaarheid en naamsbekendheid, als aanmeldingen voor mijn workshops en retreats. Dus ik ben superblij met deze samenwerking.

  Het geeft me veel rust dat ik er zelf niet meer mee bezig hoef te zijn. Want ondanks mijn social mediacursus is het toch erg technisch en aan vele veranderingen onder hevig. Nu kan ik me bezig houden met mijn eigen werk, erg fijn.

De dag waarop je het zaadje plant, is niet de dag waarop je oogst.

Tussen inspanning en resultaat zit tijd.