Facebook is het grootste social mediaplatform op dit moment

Zodra je social media wilt inzetten mag Facebook absoluut niet ontbreken.

Facebook
11 miljoen NL accounts

Instagram
710.000 dagelijkse NL gebruikers

Linkedin
229% effectiever leads genereren

WhatsApp
90% NL gebruiken WhatsApp

 • Social Media Marketing specialist PowerBrains

  Facebook

  Facebook is het grootste social mediaplatform op dit moment. Zodra je social media wilt inzetten in jouw marketingmix, dan mag Facebookmarketing absoluut niet ontbreken. Op Facebook zitten ruim 10 miljoen gebruikers! Ook al maken mensen steeds meer gebruik van andere kanalen, blijft Facebook de grootste.
   
  Alleen al in Nederland kijken dagelijks gemiddeld 7,1 miljoen mensen op Facebook! Daarnaast zijn er verschillende mogelijkheden om Facebook in te zetten als marketingtool. Je kunt niet alleen berichten plaatsen, maar je kunt ook zeer gericht adverteren bij jouw doelgroepen.
   
   

  Wij helpen je graag om Facebook effectief in te zetten

  Meer traffic en likes genereren op Facebook is erg lastig. Dit komt met name door het feit dat Facebook gebruikers erg vaak worden gebombardeerd met reclame. Het is hierdoor de uitdaging om structureel met originele content te komen, wat jouw doelgroep aanspreekt. Daarnaast kan resultaat uitblijven door de volgende redenen:
   
  ✔ Content is niet interessant en of herhalend
  ✔ Er is een gebrek aan samenhang tussen de content
  ✔ De doelgroep wordt niet aangesproken met de content
   
  Wij creëren niet alleen relevante content, maar kunnen ook aan de slag met Facebook Ads en webcare. Hierdoor zijn wij in staat om meer merkbekendheid, sales en engagement te creëren tussen jou en je klant. Het is belangrijk dat advertenties en posts ook de gewenste doelen behalen door ze goed in te zetten.
   
  Wij bespreken samen met jou door middel van duidelijke communicatie en overzichtelijke statistieken de resultaten van jouw social media campagnes in begrijpelijke taal. Hierdoor weet je altijd waar je aan toe bent en ben je ervan verzekerd dat je een goede partner hebt om jouw social media uit te laten voeren. Wij bespreken graag met jou de mogelijkheden hoe wij Facebook in kunnen zetten voor jouw bedrijf.

Meten is Weten

Strategie vormt de basis voor al je werkzaamheden op social media. Dat begint met de vragen: Wat is je doelstelling? Wie is je doelgroep? En waar vind je deze? Wat is je boodschap? Meetbare doelstellingen kunnen we monitoren en waar nodig de gekozen strategie bijsturen.

Kortom: in vier stappen stellen wij samen jouw strategie scherp.

Doelstelling

Meer info >

Doelstelling

Samen bedenken wij concrete en meetbare doelstellingen. Alleen dan kunnen we die doelen bereiken!

Doelgroep

Meer info >

Doelgroep

We bepalen wie jij precies wilt bereiken en stellen daar de campagne op in. We kunnen zo specifiek richten op alleen die mensen die jij wilt bereiken.

Boodschap

Meer info >

Boodschap

Jij geeft ons aan wat jouw eigen tone-of-voice is en welke woorden jij graag gebruikt in je communicatie. Wij plaatsen campagnes altijd vanuit jouw optiek.

Monitoren en bijsturen

Meer info >

Monitoren en bijsturen

Meetbare doelstellingen zorgen voor extra houvast en zijn een goed instrument om resultaat te monitoren en waar nodig de  gekozen strategie bij te sturen.

Gratis social power Scan Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden voor jouw social media marketing?

Laat ons de huidige stand van zaken van jouw social media analyseren. Wat gaat er goed en wat kan er beter? En wat is er nog meer uit te halen?

Gratis social media hulp

Deze ondernemer ging je voor:

 • succesverhalen-powerbrains-riepke

  Autobedrijf Dirk Barten - Riepke Hollander

  Ruim 5 jaar geleden hebben we meerdere mensen aangewezen om de social media te onderhouden maar altijd was dit een taak erbij en schoot het er bij in. We wilden graag structuur in het plaatsen van content en ook een groei in fans en volgers.

  We werken intussen bijna 5 jaar met Bryan/PowerBrains samen en zijn zeer tevreden. We hebben nu wekelijks leuke berichten op onze social media en hiermee een stroom van verkeer naar de website. Daarnaast draaien er maandelijks 3 verschillende gesponsorde campagnes met acties, aanbiedingen en de nieuwste Hyundai modellen.

  Wij zijn de grootste Hyundai dealer van Nederland met 7 vestigingen en kunnen niet meer zonder social media voor de naamsbekendheid en communicatie met onze fans. Zelf hoeven wij eigenlijk niets te doen, Bryan weet van de hoed en de rand en dit vinden we erg prettig.

De dag waarop je het zaadje plant, is niet de dag waarop je oogst.

Tussen inspanning en resultaat zit tijd.